Behöver du en Personlig Tränare (PT) – se hit!

Eric Lacabanne

För tio år sedan när jag läste till gyminstruktör på Simson Kungsportens Friskvårdscenter så väcktes drömmen i mig att läsa till Personlig Tränare. Jag kollade upp olika utbildningar som fanns i Sverige och minns att jag redan då fastnade för Personal Training School i Stockholm, den första PT-utbildning som kom till Sverige

Åren gick och jag har gjort en mängd andra saker, samt gått massor andra utbildningar.

Men nu, denna termin, har en av mina drömmar blivit sann:
jag är äntligen internationellt licensierad Personlig Tränare! 🙂

Jag har läst denna utbildning på Personal Training School i Stockholm. Utbildningen är sammanlagt 400 timmar inräknat lärarledd tid samt egen studietid. 19 prov är avklarade, och licensen är äntligen ett faktum! Genom att jag läste på PT-School så är jag även med i Svenska PT-förbundet. PT-School är i dagsläget den enda utbildning som är ansluten till detta förbund. Alla personliga tränare som är anslutna till det och har det blå kortet finns att söka på här: http://www.blakortet.se

PicFrame

Licensen förnyas varje år genom ett relicensieringsprov vilket säkerställer att kunskapen finns kvar, att jag är uppdaterad på nya rön som blir vedertagna samt nya träningsmetoder.  

För att klara utbildningen så behöver du plugga som en tok, vilket jag har gjort! Även om det är väldigt mycket att läsa, att lära sig & att nöta in så är det ju också så att det är så otroligt intressant och roligt att läsa & lära sig mer om träning, kost, anatomi, fysiologi osv. 🙂

Ett stort tack till alla lärare på PT-School samt alla i klassen jag fick förmånen att lära känna!

Från den 1 september kommer vi att erbjuda dessa tjänster på Simson Kungsportens Friskvårdscenter.
Om du är intresserad av att ha mig som personlig tränare är det bara att skicka ett mail till eric.lacabanne@kungsporten.com så träffas vi på en kostnadsfri & förutsättningslös konsultation.

För att få riktigt bra resultat rekommenderar jag dig att anlita en duktig tränare. Jag har själv en tränare som har hjälpt mig massvis med min träning & kost.

Vi ses & hörs!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: